Gun u zelf meer ruimte bij opslagverhuur De Bollenschuur!

Locatie

‘De Bollenschuur’ is gevestigd bij ’t Soldaatje in de Bollenstreek. Een prachtige en bekende plek in de Bollenstreek. ‘De Bollenschuur’ opslagruimte verhuur is makkelijk bereikbaar via de A44 en centraal gelegen in de Bollenstreek. Door de centrale ligging in de Randstad en de makkelijke bereikbaarheid weten ook veel klanten uit de Haarlemmermeer, Amsterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem opslagruimte ‘De Bollenstreek’ te vinden.

Huren bij ‘De Bollenschuur’

Wilt u uw spullen opslaan bij opslagruimte verhuur ‘De Bollenschuur’? Voordat u gebruik wilt maken van onze ’gast vrijheid’ maken wij graag eerst persoonlijk kennis. We willen alleen maar leuke en nette huurders. De meeste huurders komen op aanraden van bestaande huurders, vrienden of kennissen bij ons terecht. Als u een leuke en netten huurder bent dan bent u uiteraard ook van harte welkom bij opslagverhuur ‘De Bollenschuur’.

U kunt ten alle tijden op afspraak meer spullen komen brengen of uw spullen komen ophalen. Er is altijd een medewerker van ‘De Bollenschuur’ opslagruinteverhuur bij zodat uw spullen en spullen van andere veilig zijn opgeslagen.

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te komen maken en of opslagruimte verhuur ‘De Bollenschuur’ past bij uw wensen!

Opslagmogelijkheden ‘De Bollenschuur’

U kunt bij opslagruimte verhuur ‘De Bollenschuur’ een palletruimte inclusief pallets huren, Kuubkisten of een grondplaats.

Palletruimte

Wilt u opslagruimte huren voor ‘verhuis’dozen, een wasmachine, meubels of zakelijke voorraad? Dan is het huren van een palletruimte een fantastisch oplossing. U spullen liggen achter uw persoonlijke foute gordijn. U krijgt een stukje gordijn mee zodat u weet waar uw spullen achter liggen.

Kuubkist

Kubbkisten zijn handig om uw losse spullen in op te bergen. De naam zegt het al, u heeft per kist een ruimte van 1 bij 1 bij 1 om uw spullen op te slaan. De kisten zijn opgestapeld in de hoogte zodat uw spullen veilig liggen opgeborgen.

Grondruimte

Wilt u grondruimte huren voor bijvoorbeeld uw motor, old timer, fiets, vouwwagen of boot? Zo kunt u genieten van uw hobby terwijl u er zelf geen ruimte voor heeft!

 • Kies voor ‘De Bollenschuur’ opslag verhuur!
 • Sla zo veel spullen op als u zelf wilt. Uw volledige inboedel of de opslag van winterbanden. Wij vinden de juiste opslagruimte voor u bij ‘De Bollenschuur’.
 • U bepaalt zelf hoe lang u uw opslagruimte nodig heeft. Van een dag tot jaren, het is aan u.
 • Bij ‘De Bollenschuur’ kunt u zeven dagen, onder begeleiding, terecht bij uw spullen.
 • U kunt gebruik maken van onze heftruck en pompwagens.
 • Koop uw verhuisdozen en noppenfolie en tape bij ‘De Bollenschuur’ zodat u spullen veilig worden opgeslagen.
 • Uw spullen zijn alleen toegankelijk met een medewerker van ‘De Bollenschuur’ zodat uw spullen en die van andere veilig zijn opgeslagen.
 • Bij ‘De Bollenschuur’ liggen alleen spullen van leuke en nette mensen opgeslagen.
 • De opslag is voorzien van camerabewaking.

Busje met chauffeur

Heeft u grootte spullen maar geen vervoer? Maak gebruik van ons busje met chauffeur? Neem voor meer informatie contact op via info@debollenschuur.nl of bel naar 085 4874488.

Tips om uw opslagruimte optimaal te benutten

 • Maak vooraf een plan en teken eenvoudig waarop alle spullen staan;
 • Bewaar veelgebruikte spullen vooraan of bovenop;
 • Zet de dozen zo neer dat het etiket of markering zichtbaar zijn;
 • Stapel tot de maximale hoogte / het plafond;
 • Maak een ‘plattegrond’ van alle spullen en hang deze aan de wand;
 • Zorg voor een doorgang
 • Zet de zware dozen onderop en bewaar grote items rechtop;
 • Bewaar spullen in je spullen. Bijvoorbeeld boeken en cd’s in de vrieskist.

Bij opslagverhuur De Bollenschuur geven we u graag wat extra ruimte! Voor uw particuliere opslag en voor uw zakelijke opslag zijn we u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact op met het opslagruimteverhuur Bollenschuur team en vertel ons uw wensen.

Opslagruimte verhuur de Bollenstreek is centraal gelegen aan de A44 en A4 bij ’t Soldaatje in Voorhout in de Bollenstreek tussen Haarlem, Leiden, Den Haag, Amsterdam en de Haarlemmermeer.

Routebeschrijving Have Fun Events
– Vanaf de A44 bereikt u ons het makkelijkst als u afslag 3 neemt (Noordwijkerhout / Lisse / Haarlem N208).
– Volg Noordwijkerhout / Haarlem.
– Blijf rechtdoor rijden tot bij de 4e rotonde. Daar ziet u het gebouw genaamd ‘t Soldaatje al aan de linkerkant voor u liggen.
– Op deze rotonde neemt u de eerste afslag links en rijdt u links, tegenover het restaurant, de parkeerplaats op.
U kunt gratis bij Have Fun Events parkeren.

Vraag informatie aan

Of bel ons! 085 487 44 88